Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Lena Åkesson - 12 januari 2009 20:53

Cola har fått åka till veterinären idag. Han har inte ätit sedan i torsdags och haft diarré sedan i lördags. Idag var diarrén så illa att det bara var som vatten som sprutade ut. Min, eller rättare sagt Colas, veterinär hade ingen tid i dag och tyckte inte att han kunde vänta tills i morgon så det fick bli Trestads center.


Efter nogrann undersökning med blodprovstagning med mera var det dags att att trycka in tre dl vätska under huden på honom. Usch vad synd det var om honom då. Det gjorde jätteont på honom. Även om dom hade förvarnat mig om det var ju inte Cola beredd på det men han skötte sig jättebra! Till och med matte fick beröm för att jag hade så fin kontakt och "ordning" på honom, att han litade fullt på mig.


Han har även fått STORA tabletter - 2,5 x 1 cm - som han ska ta två stycken var åttonde timme. Har faktiskt lyckats att få i honom sammanlagt tre matskedar med mat i eftermiddag - kväll och det tar faktiskt så lång tid som ca 30 minuter innan det sprutar ut igen så förhoppningsvis har det vänt.


Ovido - Quiz & Flashcards