Alla inlägg den 11 juli 2008

Av Lena Åkesson - 11 juli 2008 16:25

Jag, Jenny, syrran, Felix, Sari och Mikaela var i fredags på konsert på Läckö i Lidköping. Det var inte bara Magnus Uggla men det var ju han som var det stora dragplåstret och anledningen till att vi åkte.


 


Först när vi kom hade vi picnic i gräset utanför. Varför smakar maten så mycket godare när man är ute? Jag åt kassler och smögenröra och det var gudomligt!


 


Efter maten gick alla förutom jag och Felix tillbaks med sina stolar för det var det ju minsan ingen som skulle ha där inne... Men i slutändan visade det sig att det var jag och Felix som satsat rätt för dom flesta hade stolar med sig in... Lite synd var det ändå om Felix för syrran glömde raskt att man inte hade stolar på konsert och snodde Felix stol... Men han var lika glad för det - om några timmar skulle han få se MAGNUS UGGLA!


 


 Jag och Sari kom hastigt och lustigt på att vi hade ju faktiskt chaufför med oss så några öl slank ovanligt lätt ner. (Ja, det verkar som att öl är gott igen...)


 


Felix köpte sig en snygg tröja också!


 


Först ut på scen var Calaisa. Det var två syskonpar som tydligen varit med i Melodifestivalen. Tänkte att det är nog ingen höjdare men dom överraskade rejält! Var riktigt bra tycker jag!


 


Sedan var det Jill Johnsson tur och henne hade jag sett fram emot. Tycker att hon har gjort en hel del bra men nej, det var en besvikelse...


 


Sedan var det ju äntligen dags för Magnus Uggla och då hände det grejer... Helt plötsligt var det inte en enda som satt ner utan alla stog och sjöng med och härjade. Han bjöd verkligen på sig själv och sitt band. En jättebra konsert tyckte jag!


Ni får ursäkta den dåliga bildkvaliten. Vi tog bara med den lilla kameran för att slippa bära.

Ovido - Quiz & Flashcards