Alla inlägg den 8 juli 2007

Av Lena Åkesson - 8 juli 2007 00:04

I går hade våra grannar Emelie och Kristian taklagsfest. Samtidigt hade gubben sina gamla kurskamrater här hemma för en grillfest. Vet inte, men misstänker att det var första gången det var två fester samtidigt här i Skalltorp. Jag försökte sitta och vara trevlig här hemma tills vi hade ätit sedan bar det iväg till E & K. Det var jättetrevligt och lagom blött. (På alla sätt...) Kände mig väldigt seg och halvbakis i morse. Ångrade av hela mitt hjärta att jag lovat dottern samt kompis att åka till Liseberg.


Till slut kom vi i väg i allafall och efter nån timme bland alla åkattraktioner började jag känna mig som vanligt igen. Vi hade jättetur med vädret. Regnet hängde i luften hela dan men vi klarade oss med ett par skurar. Sista grejen tjejerna kom överens om att åka var Flumride, för 4 gången. Jag satt och höll koll på alla våra väskor o dyl. Helt plötsligt blir det aktivitet på all personal runt flumriden. De skickade iväg alla som stod i kön och jag märkte att det inte kom ner några båtar längre. Var var tjejerna och vad hade hänt? Fick fatt i en kille som jobbade där och fick reda på att de stängt ner hela flumriden. Det var visst någon som klivit ur mitt i banan. Jag blev livrädd! Första tanken som dök upp var naturligtvis på kvinnan som klev ur förra sommaren och som dog. Killen jag fått tag på kunde inte ge mig någon som helst information om vad som hänt med dom ute på banan utan hänvisade mig till en annan kille som säkert skulle kunna hjälpa mig. Mer panik och nu började kallsvetten komma. Precis när jag var på väg att springa fram till den utpekade killen var det någon som ryckte tag i mig. Det var tjejerna.


Det visade sig att en av killarna i båten före dom hade helt plötligt klivit ut ur båten. Direkt stannade deras båt och dom hade fått information i högtalare om att dom skulle sitta stilla så skulle det komma personal och hjälpa till. Mycket riktigt hade det snabbt kommit en tjej och hjälpt dom både av båten och ner till marken. Stort tack till personalen som jobbade vid Flumride på Liseberg i kväll vid åtta-tiden! Ingen av oss kände för att åka mer efter det så det fick bli lite fastfoodmiddag och hemresa.


Kom inte hem förrän 23.00 och nu känner jag mig som i morse igen. Hur kan det komma sig? Starkaste jag druckit på hela dagen är cola light.


Hoppas på uppehåll i morgon, måndag, för då hade jag tänkt lägga ett blodspår för Cola. Försöker att få honom som champion i år. Återkommer med lite info vad viltspår/blodspår innebär senare. Nu ropar sängen högt och ljudligt på mig.


Ovido - Quiz & Flashcards